Η τροχοβίλα είναι ένα είδος νόμιμης έτοιμης κατοικίας που δεν χρησιμοποιείται για ταξίδια αλλά χρησιμεύει ως σταθερή κατοικία. Πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό εδώ και χρόνια, εισήχθη στη χώρα μας για πρώτη φορά από την εταιρία «Τροχοβίλες Ευρώπης» και κέρδισε σύντομα φανατικούς οπαδούς.

Με πλήρη εξοπλισμό και επίπλωση, υδραυλική και ηλεκτρική εγκατάσταση, οι τροχοβίλες μας (καινούριες και ελαφρώς μεταχειρισμένες) είναι απόλυτα έτοιμες να κατοικηθούν την ίδια κιόλας μέρα που θα εγκατασταθούν στο χώρο σας. Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στο χώρο των τροχοβιλών (νέα υλικά, σχεδιασμός κλπ), εξελισσόμαστε παράλληλα κι εμείς εισάγοντας νέα μοντέλα, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση των πελατών μας.

Για την εγκατάσταση της τροχοβίλας, δεν απαιτείται ιδιαίτερη υποδομή. Λόγω του ότι οι τροχοβίλες φέρουν σασί, έχουν την δυνατότητα να στηθούν και απευθείας στο χώμα. Το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει για τη σωστή και σταθερή τοποθέτηση της τροχοβίλας στο χώρο σας.

Το εξωτερικό της είναι κατασκευασμένο από πρωτογενές ανοδιωμένο αλουμίνιο ή πρωτογενές μέταλλο γαλβανισμένο ή κανεξέλ και το εσωτερικό της, το οποίο αποτελείται από ξεχωριστά δωμάτια, είναι στο μεγαλύτερο μέρος  του κατασκευασμένο από ξύλο. Η μόνωση της αποτελείται  από Πολυουρεθάνη ή Φελιζόλ. Καθώς εισάγεται από τη βορειοδυτική Ευρώπη, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει δύσκολες καιρικές συνθήκες χάριν στην ισχυρότατη θερμοηχομόνωση που διαθέτει.

Είναι απόλυτα ασφαλής (πλήρη όλες τις προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού Νομού 1647 για την ασφαλή και υγιή κατοίκηση)  και ανθεκτική σε κρύο, βροχή και χιόνι, ενώ περιορίζει και τις υψηλές θερμοκρασίες. Η τροχοβίλα είναι πάντα πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη, έχει ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση, έτοιμες αναμονές παροχών και αποχετεύσεως.

Λόγω της καλής κατασκευής και της άριστης ποιότητας υλικών, οι τροχοβίλες μας έχουν πολύ μεγάλη αντοχή. Η εταιρεία μας προσφέρει εγγύηση εικοσαετή (20) στις καινούργιες και δεκαετή (10) στις μεταχειρισμένες τροχοβίλες.

Οι τροχοβίλες μας, είναι ένα είδος κατοικίας το οποίο δεν απαιτεί συντήρηση. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας είναι πάντα στη διάθεση των πελατών μας για να καλύψει οποιαδήποτε  πιθανή απαίτηση τους.

Η εταιρία «Τροχοβίλες Ευρώπης» ιδρύθηκε το 2000 στον Ασπρόπυργο. Την 1η Ιουλίου 2011 η έδρα μας μεταφέρθηκε στο 22ο χλμ Αθηνών-Κορίνθου στην Ελευσίνα. ‘Έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλη έρευνα αγοράς και λεπτομερή μελέτη του αντικειμένου, η εταιρία μας πρώτη εισήγαγε τις τροχοβίλες στη χώρα μας.

Οι τροχοβίλες αποτελούν μια εύκολη, έξυπνη και οικονομική λύση σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία μας γνωστοποίησε στους Έλληνες αυτήν την ιδέα της έτοιμης κατοικίας που δε χρειάζεται άδεια δόμησης.

Με πλήρη εξοπλισμό και επίπλωση, υδραυλική και ηλεκτρική εγκατάσταση, οι τροχοβίλες μας (καινούριες και ελαφρώς μεταχειρισμένες) είναι απόλυτα έτοιμες να κατοικηθούν την ίδια κιόλας μέρα που θα εγκατασταθούν στο χώρο σας.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στο χώρο των τροχοβιλών (νέα υλικά, σχεδιασμός κλπ), εξελισσόμαστε παράλληλα κι εμείς εισάγοντας νέα μοντέλα, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση των πελατών μας.

Η γνωστή, πλέον, φροντίδα για το αντικείμενό μας, η επικοινωνία και η βοήθεια απο το εξειδικευμένο προσωπικό μας -αν χρειαστεί- που προσφέρουμε μετά την πώληση των προϊόντων μας έχουν επάξια κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να εντυπωσιαστείτε από τη μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής που προσφέρουμε.

 

Σας περιμένουμε στην έδρα μας στην Ελευσίνα!